Iată cum să-ți restabilești dinții lipsă timp de 7 ședințe

implant-dentar

Te-ai săturat să eviți să zâmbești cu dinții la vedere sau să mănânci în public deoarce dantura ta nu este chiar cea mai perfectă? Ei bine, în aceste cazuri implantul dentar este una din posibilitatile de a te putea face să zâmbești, să mănânci confortabil și să-ți recapeți încrederea în tine.

Și dacă erai de părerea că pentru ați realiza un implat calitativ, ai nevoie de mult timp și efort, noi te anunțăm că cea mai bună soluție este ca în primul rând, fără mare panică, să vii la o consultație gratuită. Deoarece, deducțiile celor din jur, sau doar ale tale, nu vor rezolva problema, ba din contra, o pot agrava.

tratament-implant-dentar

Până la ce vârstă se pot face implanturile dentare?
Vârsta nu este un impediment pentru a beneficia de un implant ci sănătatea generală a pacientului este cea care contează. Tratamentul cu implanturi poate fi contraindicat doar în cazul anumitor boli cronice.

tratament-implant-dentarDoare intervenția de introducere a implantului dentar ?
Anestezia modernă administrată împreună cu un calmant ușor contribuie la o stare generală bună a pacientului în care nu simte durere și poate coopera cu medicul pe timpul intervenției chirurgicale.

Etapele procedurii de realizare a implantului
Ședința 1: Consultația inițială gratuită
Este etapa în care medicul stomatolog stabilește un plan de tratament. Și anume: numărul implantelor și tipul de lucrare necesară.

Ședința 2: Efectuarea unor analize
Medicul va avea nevoie de analiza sângelui și o ortopantomografie (radiografie specială), care vor stabilii starea generală de sănătate a pacientului. Și desigur mărimea osului de care dispune respectivul pacient pentru eventualul implant dentar.

tratament-implant-dentar

Ședința 3: Plasarea implantului în os
Medicul implantolog va realiza anestezia zonei și va introduce implantul în os, după care acesta va fi acoperit de gingie. Procedura în sine durează nu mai mult de 30-40 minute.

Ședința 4: Controlul postoperator
După 10 zile de la intervenție, se vor îndepărta firele de sutură care au ajutat la vindecarea gingiei. Iar implantul de titan nu va fi așadar vizibil timp de 4-6 luni, interval necesar pentru integrarea lui în os și vindecare lui.

tratament-implant-dentar

Ședința 5: Descoperirea implantului
După perioada de vindecare de 4-6 luni, peste implantul dentar se va monta un „șurub de vindecare” pentru a face loc în gingie a coroanei de ceramică.

Ședința 6: Realizarea coroanei dentare din ceramic/zirconium.
În această etapă peste implantul dentar se va pune „bontul” care va susține coroana dentară din ceramică. Acestui bont i se va lua o amprentă care va servi la realizarea coroanei dentare în laborator.

Ședința 7: Cimentarea coroanei dentare sau inșurubarea dintelui pe implantul dentar.

Condiții pentru un implant de succes
implanturi-dentare-perfecte-dent-estetImplantul dentar funcționează imitând structura dintelui natural. De aceea, condițiile existente în gură pot afecta succesul unei proceduri de implantare. Ca și dintele natural, implantul dentar este înserat în osul maxilarului. Un os sănătos poate susține un implant dentar.

Osul trebuie să fie destul de înalt și gros pentru ca implantul să încapă în el. Maxilarul trebuie să aibă un os solid la exterior în jurul osului mai moale din interior pentru a putea ține implantul în siguranță.O gingie sănătoasă ajută la protecția maxilarul de infecție, prin vindecarea strânsă în jurul implantului.

Cât costă un implant dentar?
Prima consultație este absolut gratuită, așa că fără griji fă o vizită medicului stomatolog.

tratament-implant-dentar

RECOMANDARE – solicitați medicului sau clinicii stomatologice informatii de preț privind finalizarea tratamentul cu implanturi.

Pentru a nu avea surprize neplăcute legate de buget, află prețul pentru: implantul dentar, capacele de vindecare, bontul protetic și coroana pe implant – eventual material de adiție osoasă.

Ai grijă de sănătatea dinților tăi. Fă o vizită la medicul dentist cel puțin odată la 6 luni. Cînd ultima dată ați fost la un control la stomatologul dvs?

©Copyright Dent Estet 2021
Dezvoltare website & digital marketing by