Implantul dentar | tehnologia TotalFix: dantura fixă maxim în 72 ore

implant-dentar-72-ore

Pentru cei care au dinți lipsă, însă vor să zâmbească fără obstacole pot apela la cea mai puternică soluție: implantul dentar.

Suntem specializați în implantologie: tehnologia TotalFix

Pacienții beneficiază de dantura fixă maxim în 72 ore.

Zgircea Adrian, Medic stomatolog implantolog, Asistent universitar

 

Ce este totuși implantul dentar?

Un dispozitiv de tip șurub confecționat din titan, care se aplică în osul maxilar care tinde să înlocuiască rădăcina dintelui pierdut. Ulterior, după perioada de vindecare (4-6 luni), se aplică coronița «dintele propriu zis». Și în caz de necesitate, se poate aplica o lucrare provizorie (temporară), pentru a oferi un comfort estetic pacientului.

implantul dentar

implantul dentar

În cazul lipsei totale de dinți se poate opta pentru tehnica: Total Fix, când sunt aplicate 6 implanturi la maxilarul superior și 4-6 implanturi la maxilarul inferior, restabilinduse integritatea arcadelor dentare. Avantajul acestei metode este că pacienții beneficiază de dantura fixă maxim în 72 ore.

Această operație se efectuează cu anestezie locala, astfel încât pacientul poate coopera cu echipa de medici pe tot parcursul intervenției.

Un avantaj enorm al acestei metode este faptul că se poate evita formațiunile anatomice importante, fără aplicarea augumentării (os artificial), deci se reduce considerabil costurile intervenției chirurgicale.
După perioada de vindecare, lucrarea provizorie este înlocuită cu dantura permanentă, fixă, care oferă rezultate estetice și un comfort social pacienților.

tehnica total fix

tehnica total fix

Implantul dentar în Centrul Stomatologic DentEstet!

Noi ne străduim să îți oferim posibilitatea de a purta zâmbetul cu drag oriunde te duc pașii.

Zgircea Adrian, Medic stomatolog implantolog, Asistent universitar Zgircea Adrian, doctor implantolog

—————————————-
Programează-te la o consultație gratuită!
079 228 428, 022 46 12 45

©Copyright Dent Estet 2021
Dezvoltare website & digital marketing by