Zâmbetul perfect – bilet către încrederea în sine și integrarea în societate

zambet-perfect-stomatologie-chisinau

Comunicarea reprezintă primul și cel mai important instrument uman în procesul socializării cu cei din jur. Și știm cu toții care sunt pilonii unei comunicări (fizice) plăcute: igienă de sus până jos.
De câte ori ai fost reținut și te simțeai oarecum stânjenit de zâmbetul tău?

Fie că e vorba de o problemă ereditară sau una condiționată de diverși factori externi, te ajutăm să-ți restabilim zâmbetul frumos de care să te mândrești. Având 17 ani de experiență și peste 15.000 de clienți cu o dantură excelentă – prevenim, menținem și îmbunătățim sănătatea orală a pacienților noștri într-un mediu modern, confortabil și relaxant.

Însă trebuie să conștientizezi faptul că, pe lângă intervenția medicilor stomatologi, tu ești la fel de responsabil pentru menținerea sănătății dinților tăi. Cum o poți face?

  • Spală dinții de două ori pe zi. Fă-o responsabil, corect, cu 8-10 mișcări de periere pe fiecare parte.
  • Folosește și alte accesorii pentru cavitatea bucală, cum ar fi ața dentară și irigatorul, astfel îngrijirea dinților cu acestea devine mult mai eficientă.
  • Alege o pastă de dinți potrivită. Consultă un medic stomatolog și nu crede orbește în produsele afișate pe toate bannerele publicitare. Dacă ai probleme cu gingiile, trebuie să alegi o pastă cu conținut de enzime, care ameliorează inflamațiile.
  • Respectă un regim alimentar echilibrat. Nu te va ajuta doar să fii în formă, ci să ai și dinții mai sănătoși. După fiecare gustare dulce, spre exemplu, trebuie să curăți bine dinții. Mai mult, asigură-ți organismul cu calciu și fosfor, pe care le poți lua atât sub formă de suplimente, cât și din diferite produse alimentare. E destul să dai un search în Google 😉

Nu recomandăm să alegi pasta care promite înălbirea dinților, deoarece distruge smalțul dinților! Consultă stomatologul

De ce să optezi pentru Clinica Stomatologică DentEstet?

Excelăm prin terapie dentară de ultimă generație
Caria dentară este factorul principal în ceea ce privește durerea dinților. Terapia dentară tratează leziunile carioase, dar și cele necarioase, precum și alte complicații: fracturi, distrofii sau leziuni de uzură dentară.

O facem delicat fără dureri sau alte disconforturi, deoarece folosim anestezii moderne și eficiente.

Suntem specializați în chirurgie și implantologie dentară
Cea mai frecventă cauză pentru o intervenție chirurgicală este extracția dinților fără durere, dar și diferite operații stomatologice de ambulator. Implantologia este cea mai populară metodă de lume pentru a readuce pacienților confortul fizic, estetic și funcțional, oricât de gravă ar fi situația.

Te ajutăm să pot zâmbi ca odinioară: larg, liber și încrezător 😀

Nu știai că, probabil, ai nevoie de protetică dentară?
Prezintă reconstrucția dinților pacientului pentru un zâmbet echilibrat și funcțional, din categoria căreia fac parte fațetele dentare, coroanele dentare, incrustațiile dentale, proteze dentare etc.

Râde fără rețineri.

consulta un stomatolog

Dinții perfect drepți îi obții cu ajutorul ortodonției
Ai o anomalie dento-maxilară și vrei s-o corectezi? Medicul ortodont se ocupă de diagnosticarea și tratarea acestei anomalii, de îndreptarea și alinierea dinților strâmbi, precum și de realizarea rapoartelor corecte între aceștia, indiferent de vârstă.

Brackeții sunt la modă. E un accesoriu modern care te face să te simți deosebit.

Pedodonția ne ajută să prevenim la timp eventualele malformații dentare la copii
Odată cu apariția primilor dinți la copii, părinții trebui să meargă la dentist. Acesta din urmă verifică starea dinților și dă recomandări pentru o igienă orală corectă și pentru a preveni îmbolnăvirea dinților permanenți.

Frumusețea zâmbetului copiilor este atât de revigorantă și plină de viață. Ar trebui să luăm exemplu de la ei.

Ne asumăm misiunea și răspunderea întru crearea unor zâmbete de milioane fără a ne afla la Hollywood. Excelența dentară constă într-un zâmbet frumos și larg, știm asta, de aceea te așteptăm cu mare drag la DentEstet.

Programează-te la o consultație gratuită!
Sarcina noastră e să te mândrești de zâmbetul tău.

©Copyright Dent Estet 2021
Dezvoltare website & digital marketing by